DOLAR
45,968 TL
EURO
53,339 TL
STERLİN
61,868 TL
GRAM
6.627 TL
ÇEYREK
10.863 TL
YARIM
21.674 TL
CUMHURİYET
42.962 TL

Fırsat transferi hangi bölgeye yapılacak?

 Fırsat transferi  hangi bölgeye yapılacak?
Konyaspor transferin son günlerinde fırsatçılığını konuşturacak!

Forvet bölgesi için listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlılar, buna ek olarak bir de fırsat transferi kovalayacak. Konyaspor'un bu noktada nasıl bir yol izleyeceği ise merakla bekleniyor.

Transfer dönemi 15 Eylül'de bitiyor

2023-24 sezonu 1. transfer ve tescil dönemi 15 Eylül Cuma günü sona erecek. Transfer defterini sürecin son gününe kadar kapatmayacak yeşil-beyazlılar, dönemin son günlerinde çeşitli sebeplerden dolayı kulüplerinden ayrılmak durumunda kalan ya da boşta bulunan futbolcuları takıma uygun maliyetlerle takıma kazandırmaya çalışacak.

(Hasan Yıldırım)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”