DOLAR
42,46
EURO
49,04
STERLİN
56,10
GRAM
5.786,46
ÇEYREK
9.510,09
YARIM ALTIN
18.954,25
CUMHURİYET ALTINI
37.730,88

Gözler yeniden Tahkim Kurulu’nda!

- Güncelleme Tarihi:

 Gözler yeniden Tahkim Kurulu’nda!

Konyasporlu futbolcular Adil Demirbağ ve Alassane Ndao, gözlerini yeniden Tahkim Kurulu'na çevirdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) haklarındaki kararına itiraz eden 2 oyuncu, Tahkim Kurulu'nun vereceği karara odaklandı. Peki, kurul kararını ne zaman verecek?

Karar bu hafta açıklanabilir!

PFDK, Konyasporlu Adil Demirbağ ve Alassane Ndao'nun cezalarını geçtiğimiz günlerde belirlemiş ve açıklamıştı. Adil Demirbağ 45 gün, Alassane Ndao ise 12 ay hak mahrumiyeti cezası alırken; Konyaspor Kulübü ve oyuncular ise buna itiraz ederek konuyu Tahkim Kurulu'na taşımıştı.

Tahkim Kurulu ise geçen haftadaki toplantısında ağırlıklı olarak hakemlerin itirazlarını masaya yatırmış, futbolcuların itirazlarına tam olarak odaklanamamıştı. Edinilen bilgiye göre Tahkim Kurulu, oyuncular nezdindeki kararını da bu hafta içinde verecek. (Hasan Yıldırım)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER