DOLAR
41,00
EURO
47,88
STERLİN
55,51
GRAM
4.445,96
ÇEYREK
7.299,44
YARIM ALTIN
14.606,41
CUMHURİYET ALTINI
29.070,23

Konya’da at yarışı düzenlenecek! Dereceye girenlere para ödülü

 Konya’da at yarışı düzenlenecek! Dereceye girenlere para ödülü

Konya'nın Ilgın ilçesinde geleneksel mahalli at yarışı heyecanı yaşanacak. Orhaniye Mahallesi karşısında 31 Ağustos 2025 tarihinde saat 15.00'te düzenlenecek yarışa at sahipleri yoğun ilgi gösteriyor.

Yarışta, A Grubu İngiliz Atları 2000 metre, B Grubu İngiliz Atları ve Safkanlar ise 1600 metre mesafede kıyasıya mücadele edecek. Kazananlara toplamda 50 bin TL'ye varan ödüller verilecek.

Ödül dağılımı ise şöyle olacak:

  • A Grubu İngiliz Atları: 1.'ye 50.000 TL, 2.'ye 30.000 TL, 3.'ye 20.000 TL

  • B Grubu İngiliz Atları: 1.'ye 40.000 TL, 2.'ye 23.000 TL, 3.'ye 17.000 TL

  • Safkanlar: 1.'ye 50.000 TL, 2.'ye 30.000 TL, 3.'ye 20.000 TL

Yarışta İngiliz atlarının sayısı 8'i geçmezse, müsabakalar tek grup olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca katılımcıların atlarının pedigresinin olması şart koşuluyor.

Başvurular için son tarih 29 Ağustos 2025 olarak açıklandı.

(Hasan Yıldırım)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”