DOLAR
43,42
EURO
50,82
STERLİN
58,30
GRAM
6.893,94
ÇEYREK
11.324,68
YARIM ALTIN
22.527,47
CUMHURİYET ALTINI
44.913,17

Konyaspor transfere odaklandı

 Konyaspor transfere odaklandı

Konyaspor Yönetim Kurulu rotasını transfere çevirdi. Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Le Havre forması giyen Etienne Youte Kinkoue ile ilgilenen yeşil-beyazlılar; oyuncunun transferi için Fransız ekibinin kapısını çalmıştı. Peki, burada nasıl bir gelişme yaşandı?

Kulüp tamam ama…

Konyaspor, Etienne Youte Kinkoue transferinde Fransız ekibi Le Havre ile anlaşma sağlasa da; oyuncuyla ortak noktada buluşamadı. 24 yaşındaki stoper Konyaspor'a gelmeye sıcak bakmazken, bu transfer de rafa kaldırıldı. (Hasan Yıldırım)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”