Sıradaki gelsin! Konya geçit vermiyor

- Güncelleme Tarihi:

 Sıradaki gelsin! Konya geçit vermiyor

Avrupa Futbol Şampiyonası yolunda Konya'da Letonya ile mücadele eden Milliler sahadan 4-0 gibi net bir skorla ayrıldı.

Zemin güzel, 42 bin kişilik tribün dolu ve heyecanlıydı.

Konya'da oynanan mücadele, hem seyir zevki hem de skor olarak bütün Türkiye'yi mutlu etti.

Konya'nın Milli Takıma uğurlu geldiği hep söylenir.

Bu bir genelle değil! Öyle ki Konya'da oynanan maçlarda diğer takımlara net bir üstünlük kurduk.

2016'da Hollanda'yı yendik!

-Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 8. maçında Hollanda'yı Konya'da 3-0 mağlup etti.

Buz duvarı yerle bir ettik!

- Milli Takımımız 13 Ekim 2015'te Konya'da ağırladığı İzlanda'yı son dakikada Selçuk İnan'ın serbest vuruştan attığı golle 1-0 yenerek en iyi grup üçüncüsü olarak final biletini aldı.

Son şampiyonu sahadan sildik!

- Milli Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 3. maçında Konya'da son dünya şampiyonu Fransa'yı 2-0 yenerek tarih yazdı.

Almanya bileti Konya'dan!

-Milli Takımımız iç sahada Letonya'yı ilk kez Konya'da yendi. Letonya'yı 4-0 mağlup eden A Milliler, Almanya'da düzenlenecek UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) katılmayı garantiledi.

Yeniden buluşacağız...

Konya, Milli Takımı yine çok güzel ağırladı, bir kez daha mutlu uğurladı.

Tabi, en kısa zamanda yeniden buluşmak dileğiyle…

(Hasan Yıldırım)

 

  • #Konya #Konya Haber #Konya spor #Konya Milli Takım #Konya’da milli takım yenilmiyor #Milli takım konya maçları #Türkiye-Hollanda #Türkiye-İzlanda #Türkiye-Fransa #Türkiye-Litvanya #Konya stadyumu #Konya milli maçlar #Konya stadı kaç kişilik

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”