Stanojevic ne söylemişti?

 Stanojevic ne söylemişti?
Görevden ayrılan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Süper Lig’in 9. haftasında oynanan Pendikspor maçının ardından ayrılık sinyallerini vermişti.

Mağlubiyetten dolayı sorumluluğu üzerine aldığını ifade eden Sırp teknik adam; "Çok üzgünüz. Özellikle evimizde mağlup olduk. Taraftarımızdan özür diliyorum. Tabii ki de hoca olarak bu sorumluluğu üzerime alıyorum. Bu akşam kulübün geleceğiyle ilgili yöneticilerle görüşeceğiz. Henüz daha yöneticilerle konuşmadan bu tip konuşmaları, basın toplantısında yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

"En iyi seçenekte buluşacağız”

Aleksandar Stanojevic, "Kulübün menfaatleri doğrultusunda en iyi seçenek neyse onu bulacağımıza inanıyorum. Birinin sorumluluğu üzerine alması gerekiyor. Ben de bu kulübün hocasıyım. Kulüple konuşacağım. Oyuncularla iletişimde herhangi bir sıkıntı yok. Oyuncular, çok profesyoneller. Söylediğimiz direktifleri ellerinden geldiğince en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorlar ve gerçekten çok uyumlular. Bugün talihsizlik de oldu. Oyunun genelinde topa sahip olan taraf bizdik ama amatörce, basit ve iletişim kopukluğundan gerçekleşen bir hatadan dolayı yediğimiz golle yenildik” diye konuşmuştu.

(Hasan Yıldırım)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”