“Takımın başında olmam gerekiyordu’’

 “Takımın başında olmam gerekiyordu’’
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda oynanan ve 3-0 kaybedilen Adana Demirspor maçının ardından konuştu. Cuma günü yeşil-beyazlı takımla sözleşme imzalayan ve Cumartesi oynanan maçta takımının başında yer alan Keleş, “Takımımın başında olmam gerekiyordu” dedi

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda oynanan Adana Demirspor maçının ardından konuştu. 27 Ekim Cuma günü yeşil-beyazlı takımla sözleşme imzalayan Keleş, takımla hiç antrenman yapmadan 28 Ekim Cumartesi günü oynanan Adana Demirspor maçında takımın başında yer almıştı. 

"Takımın başında olmayı ben de istedim”

"Anlaştıktan sonra takımın başında olmayı ben de istedim” diyen Hakan Keleş, "Yönetim, ‘Takımın başında olur musun' dediğinde ben de ‘Olurum' dedim. Olmam gerekiyor. Sözleşmeyi yapmışım sonuçta. Olmasaydım farklı sonuç olur muydu? Onu bilemem. Sözleşmeyi yapıp imza attım sonuçta neden takımımın başında olmayayım ki? Benim için problem değil” dedi.

"45 dakika toplantı yaptık”

Keleş, "Tek problemimiz antrenman yapamadık. 45 dakikalık toplantı yaptık. Daha iyi hazırlanmak gerekiyordu elbette. Oyuncular ilk 60 dakika istediğimiz çoğu şeyi uyguladı. Bir tane pozisyon verdik. Çok çalışmamız gerekiyor, çok eksik yönümüz var” diye konuştu.

"Çok fazla pozisyon vermedik”

 "Çok fazla rakibe pozisyon vermedik” diyen Keleş, "Bizim de geçiş oyunuyla yakaladığımız pozisyonlar vardı. Fakat 1-0 geri düştük. Biz öne geçseydik oyun, moral, motivasyon yüksekliğiyle daha farklı olabilirdi. Ama 1-0'dan sonra biraz kırılganlık, sezon itibarıyla gelen geriye düştükten sonraki oyunu çevirememe durumu bugün de biraz kendini gösterdi. Güçlü bir camiayız. Önümüzde bir kupa maçı var. Karabük maçıyla bir galibiyet aldığımız zaman moraller de yükseldiği zaman istediğimiz yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi daha çok yeniyim. Daha antrenman yapamadık ama bu antrenmanlarla eksiklerimizi düzeltiriz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

"Kontrollü oynamaya çalıştık”

Kart cezalısı olan sağ bek Ahmet Oğuz'un yerine stoper Uğurcan Yazğılı'ya görev veren Keleş, "Uğurcan daha önce bek oynamıştı. Biraz daha defansif olarak takımın takım savunmasında zaafları vardı. Beklerimiz öne çıktığında çok sıkıntı yaşıyorduk. Guilherme'yi de biraz tutmak istedik çünkü Adana Demirspor'un hücumlarımda oralarda boşluklar bırakırsak sıkıntı yaşayacağımızı düşündük. Kontrollü oynamaya çalıştık. İşin savunma kısmımda problemlerimi vardı, bugün bir nebze oyunu tuttuğumuzu düşünüyorum ama ön taraftaki gol vuruşlarında problemlerimiz var. Bunları çözeceğimizi düşünüyorum. Antrenman performansı önemli Ben oyuncularla henüz hiç antrenman yapmadım, tabii maçları izledim. Antrenman performansı benim için çok önemli. Bunları görmem gerekiyordu. Çok fazla müdahale etmek istemedim. Değişiklik yapmadan aynı takımla çıkmak istedim, oyuncuların ne tepki vereceğini görmek istedim. İlk yarı ve ilk gole kadar iyiydik ancak sonrasındaki kırılganlık beni biraz üzdü, onu da düzeltiriz” ifadelerini kullandı.

(Hasan Yıldırım)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”