Bu kür tam 10 kilo verdiriyor! 7 zeytin 1 incir kürü nedir? Nasıl kilo verilir?

Fatih Bayram
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Bu kür tam 10 kilo verdiriyor!  7 zeytin 1 incir kürü nedir? Nasıl kilo verilir?
7 zeytin 1 incir tüketmenin faydaları nelerdir? Zeytinden bir eksik ya da fazla yersem ne olur? 7 zeytin 1 incir kürü nasıl yapılır? 7 zeytin 1 incir kürü kilo verdirir mi? Tüm bu soruların cevabını sizler için derledik

Zeytin ve incirin düzenli tüketiminin sağlık üzerinde olumlu etkileri olduğu bilinmekte. Bu besinlerin, özellikle de Müslüman toplumlar arasında kutsal kabul edilmesi, araştırmacıların dikkatini çekmiştir. Bununla birlikte, 7 zeytin ve 1 incir kombinasyonu vücuda sağladığı faydalar ise saymakla bitmiyor.

7 zeytin ve 1 incir kürünün faydaları, yapılan araştırmalarla da desteklenmekte. Bu kürün, özellikle ideal kiloya ulaşmada ve genel sağlık üzerinde olumlu etkileri olduğu gözlemlenmiştir.

7 zeytin 1 incir

7 Zeytin 1 İncir Nedir?

7 zeytin 1 incir , Kuran'da bahsedilen bir şifayı ifade ediyor. Kürün sağlık üzerindeki etkileri, içerdikleri omega yağ asitleri ve antioksidanlar bakımından zengin olan zeytin ile incirin bir araya gelmesiyle ortaya çıkıyor.

7 zeytin 1 incir

7 Zeytin 1 İncir Kürü Faydaları

1. Toksin Atar ve Vücuttaki Fazlalıklardan Arındırır: Zeytin ve incirde bulunan antioksidanlar, ödemi azaltmaya ve vücuttaki yağların yakılmasına yardımcı oluyor.

2. Hücreleri Yeniler: Zeytin ve incir, hücre yenilenmesinde önemli rol oynar ve cilt sağlığına, saçlara ve genel vücut direncine destek olabilir.

3. Zayıflamayı Destekler: Zeytin ve incir, metabolizmayı hızlandırarak kilo verme sürecini destekleyebilir. Ayrıca tokluk hissi vererek, gün içinde gereksiz kalori alımını engelleyebilir.

4. Kanserli Hücrelerin Oluşumunu Engeller: Antioksidan bakımından zengin olan 7 zeytin 1 incir kürü, kanserli hücrelerin oluşumunu engelleyebilir ve bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudu koruyabilir.

5. Vücut Fonksiyonlarını Düzenler: Bu kür, vücut fonksiyonlarını destekleyerek enerji düzeyini artırabilir ve solunum yolu hastalıklarına karşı koruma sağlayabilir.

6. Bağışıklığı Güçlendirir ve Direnci Artırır: Zeytin ve incir, vücut direncini artırarak hastalıklara karşı koruma sağlayabilir.

7. Kemikleri Güçlendirir: Kalsiyum açısından zengin olan bu kür, kemik sağlığını destekleyebilir.

7 zeytin 1 incir

7 Zeytin 1 İncir Diyeti Nasıl Yapılır?

Bu kürü uygulamak için her sabah ve yatmadan önce 7 zeytin ile 1 inciri tüketmeniz gerekiyor. Kür, 21 gün boyunca uygulanmalı ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarıyla desteklenmelidir.

7 zeytin 1 incir

7 Zeytin 1 İncir Kuran Ayeti

Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de de 7 defa zeytin, 1 defa da incir kelimesi yer alıyor. Bu sağlıklı kürün, Kuran'dan esinlenerek hazırlandığı bilinmektedir. 7 zeytin 1 incir ayeti nedir diye merak edenler için ayeti sizlerle paylaşalım:

"İncire, zeytine, Tûr-i Sinâ'ya ve şu emin beldeye (Mekke'ye) yemin ederim ki gerçekten biz insanı en güzel şekilde yarattık.” Buyurmaktadır. (Tîn 1-4)

7 zeytin 1 incir

7 Zeytin 1 İncir Zararları ve Yan Etkileri

7 zeytin ve 1 incir kürünü uygulamadan önce kan değerlerinizi kontrol ettirmeniz önerilir.
Eğer diyabet ya da tansiyon varsa bu kür sizin için tehlikeli olabilir.
Hamilelik ve emzirme döneminde bu besinler doktora danışılmadan tüketilmemelidir.
Kronik hastalığı olanlar, ilaç kullananlar ve aktif tedavi gören hastalar bu kürü uygulamamalıdır.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER