Konya'nın Selçuklu ilçesi Beyşehir Çevre Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir otelin önünde silahlı saldırı yaşandı.
1 KİŞİ YARALANDI
İddialara göre alacak verecek meseleri yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.
Olayda ayağından vurulan 38 yaşındaki T.T. yaralandı. Yaralı, arkadaşı tarafından özel bir hastaneye götürüldüğü bildirildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
ŞÜPHELİ OLAY YERİNDEN KAÇTI
Şüphelinin kullandığı otomobilin şehir dışına çıkabileceği ihtimali üzerine çevre güzergahlarda geniş güvenlik önlemleri alınırken, araç daha sonra Eski Sille Yolu'nda terk edilmiş vaziyette bulundu.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”