Bunu yapınca çamaşır makinesi kokmuyor! Temizlikçilerin bir numaraları yöntemi

 Bunu yapınca çamaşır makinesi kokmuyor! Temizlikçilerin bir numaraları yöntemi
Çamaşır makinesinin kokmaması için bilmeniz gerekenler

Çamaşır makinesi koku sorunu, evdeki temizlik zorluklarından biri olabilir ve bu durum oldukça rahatsız edici olabilir. Ancak, bu sorunu çözmek için kullanılan bir yöntem mevcut. Çamaşır makinesinin kötü kokmaması için dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır.

çamaşır makinesi temizliği

İlk olarak, çamaşır makinesini düzenli aralıklarla temizlemek büyük önem taşır. Makinenin kapağını ve contalarını temiz tutmak, kötü kokuların oluşmasını engelleyebilir. Ayrıca, makine içinde biriken deterjan ve kir kalıntıları da zaman içinde kötü koku oluşumuna neden olabilir. Bu nedenle, makineyi boş bir şekilde yüksek sıcaklıkta çalıştırarak temizlemek gerekmektedir.

Çamaşır makinesinin düzenli temizlenmesinin yanı sıra, kullanılan deterjan miktarına da dikkat etmek önemlidir. Fazla deterjan kullanımı, makinede kalıntı bırakabilir ve bu da kötü koku oluşumuna neden olabilir. Doğru miktarda deterjan kullanımına özen göstermek, çamaşır makinesinin temiz kalmasını sağlayabilir.

çamaşır makinesi temizliği

Ayrıca, çamaşır makinesinin tamburundaki kir ve deterjan kalıntılarını temizlemek için özel temizlik ürünleri kullanılabilir. Bu ürünler, makinenin içini derinlemesine temizleyerek kötü kokuların oluşmasını engelleyebilir.

çamaşır makinesi temizliği

ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEKİ KOKUYU GEÇİREN DOĞAL TARİF

1. Bir ölçü kabında, iki yemek kaşığı limon tuzu ve bir bardak beyaz sirkeyi karıştırın.

2. Limon tuzunun biraz erimesini bekleyin.

3. Ardından bu karışımı makinenin deterjan bölümüne veya iç kısmına ekleyin.

4. Son olarak, çamaşır makinesini sıcak bir programda çalıştırarak bu etkili malzemelerin makineyi temizlemesine tanıklık edin.

Bu yöntemi her ay bir kez uygulayarak, çamaşır makinenizin temizliğini düzenli olarak sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER