Konya’dan Kurum’a tam destek!

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’dan Kurum’a tam destek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayını açıklamasının ardından Konya'dan Kurum'a tam destek geldi. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan yol arkadaşım, hemşehrim olarak bahsettiği Murat Kurum'a "Hayırlı Olsun'' paylaşımı;

"Hemşehrimiz, değerli yol arkadaşım Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı hayırlı olsun.

Bakanlığı döneminde ülkemizi birçok vizyon projeyle buluşturdu. Şimdi de İstanbul'u kentsel dönüşüm başta olmak üzere yeniden ihya edeceğine inancımız tam. 

Allah, yar ve yardımcısı olsun.''

Resim

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş; 

Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti!

Bakanlığı döneminde birlikte çalışarak yol arkadaşlığı yapmanın onurunu yaşadık.

Zorlu görevinde Türkiye'nin her yerine yetişti, başarısıyla taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazandı.

Bazen büyüklerimizin gözyaşını silerken gördük, bazen de gençlerimize Murat Ağabey olduğunu…

Konya'mızın gururu, Türkiye'nin evladı, Murat Kurum Bakanımız şimdi de İstanbul için göreve hazır.

Hayırlı olsun, Rabbim muvaffak etsin.

Resim

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; 

"Ülkemize ve şehrimize hizmetlerine şahit olduğumuz hemşehrimiz Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığı hayırlı mübarek olsun. 

Yeniden İstanbul için çıkacağı yolda değerli hemşehrimiz Murat Kurum'a başarılar diliyorum. 

Rabbim muvaffak etsin.''

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; 

"AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın 
@RTErdogan'ın açıkladığı 26 ilin 2024 Mahalli İdareler Seçimleri Belediye Başkan Adaylarına ve payitaht İstanbul'umuzun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Sn. 
@murat_kurum'a muvaffakiyetler diliyorum. 

Görev aldığı her alanda milletin derdiyle dertlendiğine, memleket aşkıyla çaba ve gayret gösterdiğine bizzat şahit olduğumuz kıymetli hemşehrimiz, inanıyoruz ki İstanbul'umuzun belediye hizmetlerinden büyük ölçüde mahrum kaldığı 5 yılı çok hızlı telafi edecek ve AK Parti belediyeciliğini #Yenidenİstanbul'da güçlü şekilde hissettirecektir. 

Hayırlı olsun. ‘'

Resim

(Selman Kaya)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER