DOLAR
41,55
EURO
48,52
STERLİN
55,56
GRAM
5.148,22
ÇEYREK
8.467,25
YARIM ALTIN
16.897,49
CUMHURİYET ALTINI
33.579,93

Anadolu Kartalı Başakşehir’e hazırlanıyor

 Anadolu Kartalı Başakşehir’e hazırlanıyor
Konyaspor, Süper Lig’in 7. haftasında evinde oynayacağı zorlu Başakşehir maçının hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Konyaspor Teknik direktörü Recep Uçar ve yardımcıları nezaretinde Çelikkayalar Kayacık Tesisleri'nde çalışan Anadolu Kartalı, günü hücum varyasyonlarının yer aldığı taktik antrenmanla geçirdi. 

Çalışmalarda sona gelindi

Konyaspor antrenmanlarında da sona yaklaştı. 26 Eylül Cuma gününü de taktik antrenmanla değerlendirecek Anadolu Kartalı, 27 Eylül Cumartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Konyaspor ile Başakşehir arasındaki zorlu karşılaşma 28 Eylül Pazar günü Konya Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka saat 17.00'de başlayacak.

(Hasan Yıldırım)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”