Süper Kupa Finali Konya’da mı Oynanacak?

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Süper Kupa Finali Konya’da mı Oynanacak?
TFF ve kulüplerin aldığı kararla Süper Kupa maçı için belirlenen Suudi Arabistan ayağı iptal edildi. Şimdi gözler yeni stat ve şehir açıklamasında...

Süper Kupa finali Riyad'da iptal edildi. TFF'den yapılan açıklamaya göre maç yeni tarih ve statta oynanacak.

TFF ve kulüplerin ortak kararıyla Süper Kupa finali için belirlenen Suudi Arabistan ayağı iptal edildi. Söz konusu maçın ülkemizde, Türk taraftarların coşkusunu yaşayacağı bir statta oynanması kararlaştırıldı. Buna göre final mücadelesi, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilerleyen günlerde açıklanacak tarih ve mekanda gerçekleştirilecek. TFF yetkilileri, maçı en uygun şartlarda organize edebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Hangi şehirde oynanacağı ise stat imkanları, ulaşım kolaylığı gibi teknik kriterler gözetilerek belirlenecek.

konya stadyumu

Taraftarlar Yeni Tarihi Merakla Bekliyor

Açıklama: Süper Kupa finali iptal kararıyla taraftarlar yeni stat ve tarih açıklamasını merakla takip ediyor. Süper Kupa finlinde karşı karşıya gelecek iki dev takımın taraftarları, maç keyfi yaşayacakları yeni tarihi ve stadı öğrenmek için TFF'den açıklama bekliyor. Stat ve tarih ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor. Konya da final için öne çıkan aday şehirlerden biri olarak öne çıkıyor. Milli takım maçlarına da ev sahipliği yapan Konya, altyapısıyla dikkat çekiyor.

süper kupa nerede oynanacak

  • #konya #süper kupa finali #konya stadyumu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER