Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan kurban bayramı mesajı

 Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan kurban bayramı mesajı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Tüm İslam âleminin bayramını tebrik eden Başkan Hasan Kılca; “Bayramlar, kültürümüzün ve inancımızın; birlik ve beraberliğimizin mihenk taşlarıdır. Bu mübarek günleri en güzel şekilde değerlendirmeli ve bayramın hakiki tadını alabilenlerden olmalıyız” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nın İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. 
Başkan Hasan Kılca'nın Kurban Bayramı kutlama mesajı şu şekilde;  

"Bayramlar, kültürümüzün ve inancımızın; birlik ve beraberliğimizin mihenk taşlarıdır. Bayramlar, bizi birbirimize bağlayan, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı pekiştiren önemli zaman dilimleridir. Bu kıymetli günleri vesile ederek; mahzun gönüllere bir sevinç muştusu ile dokunabilirsek bayramı en güzel şekilde idrak etmiş olacağız. Kurban, kişinin Allah'a yakınlaşma arzusunu, fedakarlığı ve paylaşmayı temsil eder. Bayramın ikram ve infakını en iyi şekilde değerlendirmeli ve özünde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunu en güzel şekilde izhar etmeliyiz. Kurban Bayramı, bizlere sahip olduklarımızı paylaşmanın, empati kurmanın ve kardeşlik duygularımızı canlı tutmanın önemini hatırlatır. Ancak bu bayramı kutlarken, dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve mağdur kardeşlerimizi de unutmamalıyız. 

Kurban Bayramı, aynı zamanda ailemizle ve sevdiklerimizle bir araya gelerek, birlikte vakit geçirmenin, sofralarımızı paylaşmanın ve mutlu anılar biriktirmenin de zamanıdır. Bu bayramda büyüklerimizi ziyaret etmek, küçüklerimize bayram sevincini aşılamak ve toplum olarak bir arada olmanın huzurunu yaşamak, bizim gücümüzdür. Bu mübarek günlerin Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum. 

Bu vesileyle, Kurban Bayramı'mızı en içten duygularımla kutluyor; bayramın Konya'mıza, ülkemize ve İslâm âlemine barış, sağlık, huzur ile mutluluklar getirmesi temennisiyle mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.”

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER