Konya’daki 68 noktadan su numunesi alındı! Sonuçlar paylaşıldı

Samet Kuyrukcu
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
 Konya’daki 68 noktadan su numunesi alındı! Sonuçlar paylaşıldı
Kısa adı KOSKİ olan Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi şehir genelinde 68 noktadan su örneği alarak laboratuvarda analiz etti. İşte sonuçlar..

Hem standart kontroller hem de ihbarlar üzerine şehrin çeşitli noktalarından su numuneleri alarak inceleme yapan Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, 31 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında 68 noktadan su numunesi toplayarak Su Kalite Kontrol Laboratuvarında analiz etti. 

Bölgenin en güçlü laboratuvarına sahip!

KOSKİ Su Kalite ve Kontrol Laboratuvarı'nda yılda yaklaşık 10 bin numune inceleniyor. Konya şebekesine verilen içme ve kullanma suları 248 farklı noktadan numuneler alınarak haftalık ve aylık dönemlerde düzenli olarak kontrol ediliyor. 

Sonuçlar paylaşıldı!

Yapılan çalışmayı ve sonuçlarını sosyal medya üzerinden paylaşan KOSKİ'nin paylaşımı şu şekilde: 

"31 Mayıs - 7 Haziran tarihleri arasında 68 noktadan alınan su örneklerinden ‘'İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmeliği''nde belirtilen normlara aykırı olacak şekilde olumsuz bir veriye rastlanmamıştır.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • HH
    Hasan Hüseyin Erdoğan
    131 gün önce

    Yaklaşık bir haftadır sular kokuyor abdest alırken dâhi Arabistan daki arıtmalı deniz suyu gibi bu nasıl iş anlamadım bunu yöneticiye de yazdım

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (1)
  • MG
    Mustafa gezer
    131 gün önce

    Bu sonuçları birde halkla paylaşsanız

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER