Konya’nın ulusal markası büyüyor! 17. Şube Gaziantep’te açıldı

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın ulusal markası büyüyor! 17. Şube Gaziantep’te açıldı

DGN ismiyle öne çıkan Konya'nın ulusal markalarından Doğan Çanta, 17. şubesini Gaziantep'te hizmete açtı. 

Yeni yatırımlarla büyüyor!

Mağaza, toptan satış ve e-ticaret kanallarıyla müşterilerine ulaşan Doğan Çanta, özellikle 2023 yılında girdiği e-ticaret ile 89 ülkeye ulaştı. Konya'nın önemli kurumsal markalarından biri olan firma, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te yaptığı yatırımlara bir yenisini dana ekledi. Düzenlenen törenle Gaziantep Şehitkamil şubesi 17. Mağaza olarak hizmete açıldı. 

Gaziantep'te 4. şube

DGN Gaziantep Bölge Koordinatörü Hasan Hüseyin Türkmenoğlu, Gaziantep'te açtıkları dördüncü mağazanın şehrin en önemli lokasyonlarında birinde bulunduğunu kaydederdek "Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için buradayız. İstihdamla bölge ekonomosine katkı sağlarken, sosyal sorumluluk projeleri ile de topluma fayda sağlayacağız” dedi. 

İhracatta büyük hedefler var!

DGN Genel Müdür Yardımcısı Güngör Dağ da 18. şubenin müjdesini vererek Türkiye genelinde toplam 40 bin metrekarelik bir hizmet alanına sahip olacaklarını söyledi. Göngör, Balkanlar ve Avrupa ülkelerine ihracat yaptıklarını ve ihracatta daha da büyüyeceklerini sözlerine ekledi. 

DGN 89 ülkeye ulaştı! 

Doğan Çanta ikinci kuşak yöneticilerinden e-ticaret bölüm sorumlusu Rıza Doğan da " Üç farklı satış kanalında ilerliyoruz. Mağazacılık, e-ticaret ve toptan satış yoluyla müşterilerimize ulaşıyoruz. Özellikle 2023 yılında başladığımız e-ticarette 89 ülkeye ulaştık” dedi.

Gaziantep Gıda ve Toptancılar Sitedi Genel Başkanı Ahmet Ergün Ciğerli de yeni yatırımın Gaziantep'e hayırlı olmasını diledi, DGN'ye teşekkür etti. 

Deprem belgöseni yatırım devam edecek! 

Talipsan Mağazacılık Şirketi DGN Doğan Çanta Yönetim Kurulu Başkanı Talip Doğan, açılışı yapılan mağaza ve hizmetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, yatırımda önceliği deprem bölgesine vereceklerini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • B
    Berat
    64 gün önce

    Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Beğendiğim bir firma. Her bütçeye hitap eden ve çok işi az işçi ile yapmayan güzel mağazaları olan bir firma... Eksikleri varsa da bilmiyorum. Yolunuz açık olsun

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER