Konya’yı fırtına vurdu! Ağaçlar devrildi tramvay durdu!

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’yı fırtına vurdu! Ağaçlar devrildi tramvay durdu!
Konya’da şiddetli fırtına, şehrin çeşitli bölgelerinde önemli hasarlara neden oldu. Fırtına, özellikle ağaçlara büyük zarar verirken, bazı yerlerde elektrik kesintilerine yol açtı.

Konya'da yerel saatle öğleden sonra şiddetini artıran fırtına kentin birçok bölgesinde etkili oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle birçok ağaç devrilirken, bazı ağaçlar da dallarıyla birlikte koparak yolları trafiğe kapattı.

ELEKTRİKLER KESİLDİ

Fırtına sonucunda elektrik hatları da zarar gördü ve birçok mahallede elektrik kesintileri yaşandı. Yetkililer, elektrik hatlarında meydana gelen hasarın giderilmesi için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

TRAMVAY HATTINA AĞAÇ YIKILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından Konya'daki Alaaddin bölgesinde bulunan tramvay hattına ağaç devrildiği duyuruldu.

AKOM paylaşımında;

"Bilgilendirme ..Alaaddin bölgesinde hattımız üzerine ağaç yıkıldığı ve Kule istasyon bölgesinde havai hatta poşet olduğu bilgisi verilmiştir. Kampüs hattı beklemeye alınmıştır. Konu ile ilgili birimlere bilgi verilmiştir.'' İfadelerini kullandı. 

RİSKLERE KARŞI DİKKATLİ OLUN! 

Şiddetli fırtına nedeniyle herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirilirken, vatandaşlar olası risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Konya'da yaşanan bu şiddetli fırtına, şehirdeki birçok kişinin günlük yaşamını olumsuz etkilerken, yetkililerin müdahalesiyle hasarın en aza indirilmesi için çalışmalar sürüyor.

KONYA'DA FIRTINA ETKİLİ OLUYOR!

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER