DOLAR
47,248 TL
EURO
53,975 TL
STERLİN
63,662 TL
GRAM
6.094 TL
ÇEYREK
10.104 TL
YARIM
19.987 TL
CUMHURİYET
39.578 TL

Konya’daki belediye duyurdu! 5 hafta sürecek

Meltem Aslan
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki belediye duyurdu! 5 hafta sürecek

Konya'nın Çumra ilçesinde belediye, ilçede bir ilke imza atarak "Çumra Mezunlar Buluşması" etkinliğini hayata geçiriyor. İlçedeki liselerden mezun olan vatandaşlar ile geçmiş yıllarda görev yapan öğretmen ve okul personelini bir araya getirecek organizasyon, eski dostlukların yeniden canlanmasına ve okul anılarının tazelenmesine ev sahipliği yapacak.

MEZUNLAR VE ÖĞRETMENLER AYNI ORTAMDA BULUŞACAK

Etkinlik kapsamında, liselerin açıldığı günden bugüne kadar mezun olan öğrenciler, öğretmenler ve okul personeli yıllar sonra yeniden bir araya gelecek. Katılımcılar, aynı sıraları paylaştıkları arkadaşlarıyla hasret giderirken, geçmişe dair unutulmaz anılarını da yeniden yaşayacak.

BEŞ HAFTA BOYUNCA DEVAM EDECEK

Çumra Belediyesi tarafından düzenlenen buluşmalar, 19 Temmuz, 26 Temmuz, 2 Ağustos, 9 Ağustos ve 16 Ağustos 2026 tarihlerinde Okçu Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek. Katılımcılar, yanlarında getirecekleri piknik sepetleriyle etkinliğe katılarak keyifli bir gün geçirme fırsatı bulacak.

"TÜRKİYE'DE VE ÇUMRA'DA BİR İLK''

Çumra Belediyesi,

"TÜRKİYE'DE VE ÇUMRA'DA BİR İLK!
Aynı okullarda, aynı sınıflarda ve aynı sıralarda paylaşılan dostlukları, unutulmayan okul hatıralarını yeniden canlandırıyoruz.
Çumra Belediyesi olarak düzenlediğimiz Çumra Mezunlar Buluşması etkinliğinde, liselerimizde egitim öğretime başladığı günden bugüne kadar liselerimizden mezun olan hemşehrilerimizi ve liselerimizde görev yapmış öğretmenlerimiz ile personellerimizi buluşturuyoruz.''
ifadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER