DOLAR
39,61
EURO
45,52
STERLİN
53,43
GRAM
4.346,35
ÇEYREK
7.139,01
YARIM ALTIN
14.279,01
CUMHURİYET ALTINI
28.425,44

Galatasaray’ın 25. Şampiyonluğu Konya’da kutlanacak! TARİH BELLİ OLDU

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Galatasaray’ın 25. Şampiyonluğu Konya’da kutlanacak! TARİH BELLİ OLDU
2024–2025 sezonunu tarihi bir başarıyla tamamlayarak 5. yıldızı armasına ekleyen Galatasaray’ın 25. şampiyonluğu, 2 Temmuz’da Konya’da düzenlenecek büyük bir organizasyonla kutlanacak. Geceye Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılacak.

Konya Galatasaraylılar Derneği, sarı kırmızılı takımın 25. Şampiyonluğunu ve armasına taktığı 5. Yıldızını görkemli bir programla kutlamaya hazırlanıyor. Camiayı bir araya getirecek gece 2 Temmuz Çarşamba günü 19.05'te Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek. Gecede güçlü sahne performansıyla tanınan Galatasaraylı sanatçı İrem Derici sahne alacak. Ayrıca Galatasaray'ın bu sezon kazandığı 25. Şampiyonluk Kupası ile Türkiye Kupası da Konya'ya getirilecek. 

BAŞKAN DURSUN AYDIN ÖZBEK DE KATILACAK

Şampiyonluk gecesi öncesi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, yönetim kurulu üyeleri Fatih Baykara ve Mehmet Büyükkeleş ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Konya heyetine Derneğin Önceki Dönem Başkanı ve 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sıtkı Korkmaz eşlik etti. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Zeki Cihat Poçan, Kulüp Başkanı Dursun Aydın Özbek ve yönetim kurulu üyelerini şampiyonluk gecesine davet ederek "Sizleri aramızda görmekten büyük bir onur duyacağız” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özbek de Konya'daki kutlamalara katılacağını belirtti. 

POÇAN'DAN KUTLAMALARA DAVET

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, 2 Temmuz'da Konya'da düzenlenecek şampiyonluk gecesine sarı kırmızılı renklere gönül veren taraftarları davet etti.

Poçan

"25. Şampiyonluk yürüyüşünü Konya'da başlatmıştık ve zafere ulaştık. Şimdi de 26. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi Zaferlerinin yürüyüşünü Konya'dan başlatacağız. Gecemize Galatasaray Spor Kulübü Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek de bizzat katılarak, Süper Lig Şampiyonluk Kupası ve Türkiye Kupası ile birlikte Konya'ya gelecek. Sayın Başkanımızı ziyaret ederek geceye davet ettik. Kendileri de bu davetimizi memnuniyetle kabul etti ve Konya'daki şampiyonluk sevincimize ortak olacaklarını belirttiler. Şampiyonluk coşkusuna yakışır bir atmosferde gerçekleştireceğimiz bu gece, yalnızca bir kutlama değil, aynı zamanda Galatasaraylı olmanın gururunu hep birlikte yaşama fırsatı olacak. Müzik, coşku, gurur ve sarı-kırmızı bir atmosfer bu kutlamada bir araya gelecek. Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı olarak tüm Galatasaray sevdalılarını, bu görkemli geceye davet ediyorum. Bu gurur hepimizin. Bu başarı hepimizin. Kupalar, yıldızlar, şanlı tarihimiz ve büyük Galatasaray ailesiyle dolu dolu bir gece bizleri bekliyor.” ifadelerini kullandı. 

Bu büyük geceye katılmak isteyen Galatasaraylı taraftarların, rezervasyon için 0 536 368 42 53 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilecekleri açıklandı.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”