DOLAR
42,16
EURO
48,38
STERLİN
55,03
GRAM
5.510,31
ÇEYREK
9.056,75
YARIM ALTIN
18.021,39
CUMHURİYET ALTINI
35.983,68

PFDK’dan Konyaspor’lu oyuncuya toplam 4 maç ceza!

- Güncelleme Tarihi:

 PFDK’dan Konyaspor’lu oyuncuya toplam 4 maç ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bağlı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), hafta içi ek toplantısından çıkan kararını açıkladı. Buna göre Türkiye Kupası 3. Tur'da oynanan Konyaspor - 12 Bingölspor maçında PFDK'ya sevk edilen Tunahan Taşçı'nın cezası da belli oldu. Peki, kurul Tunahan'a nasıl bir ceza verdi? 

Tunahan'a 4 maç ceza

PFDK, Konyasporlu Tunahan Taşçı'yı 4 maçtan men etti. Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada; "Konyaspor sporcusu Muhammet Tunahan Taşçı'nın, 30 Ekim'de 12 Bingölspor Türkiye Kupası müsabakasında, ihraç öncesi rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men ve 26 bin 700 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ihraç sonrası müsabaka hakemlerine yönelik hakaretleri nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakadan men ve 80 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

(Hasan Yıldırım)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER