Konyaspor son yılların en kötü performanslarından birini sergiliyor. Teknik direktör değişikliği ile yakalanmak istenen ivme de tersine döndü.

ÇAĞDAŞ ATAN KARNESİ!
Çağdaş Atan ligin 12. haftasında Konyaspor'un başında ilk maçına çıktı. Karagümrük deplasmanında alınan 2-0'lık mağlubiyet kötü bir seriye dönüştü. Yeşil Beyazlılar bundan sonraki 5 lig maçında sadece 2 puan alabildi.
Karagümrük 2-0 Konyaspor
Konyaspor 0-0 Antalyaspor
Trabzonspor 3-1 Konyaspor
Ç. Rizespor 1-1 Konyaspor
Fenerbahçe 4-0 Konyaspor

Tek galibiyet Muş'a!
Çağdaş Atan yönetiminde çıkılan 5 lig maçında 2 gol atabilen Konyaspor kalesinde tam 10 gol gördü. Bu süreçte sadece Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde 41'lik Muş galibiyeti alındı.

Sahada oyun yok!
Elbette sorumluluk Teknik Direktör Çağdaş Atan'da ancak bütün vebali ona yüklemek de doğru değil. Takım zaten kötüydü ve gidişat değişmedi. Avrupa hayalleri kurulurken önümüzdeki süreçte ligde kalma planları devreye sokulacak.