Konyaspor'un FIFA nezdindeki dosyaları merak konusu oldu. Transfer yasağı nedeniyle kadro planlamasını kısa bir dönem için askıya alan yeşil-beyazlıların; FIFA nezdindeki dosya sayısı netleşti. Anadolu Kartalı, farklı oyunculara ve kulüplere olan borçlarından dolayı 5 ayrı dosyadan ceza yedi.
Toplamda 5 dosya var
Anadolu Kartalı'nın FIFA nezdindeki dosyaları da merak konusu oldu. Yeşil-beyazlı kulübün Alexandru Cicaldău'ya ait 2, Mame Diouf, Marlos Moreno ve Emmanuel Boateng'in eski kulübü Elfburg olmak üzere toplam 5 farklı dosyası yer alıyor.
Kaç paraya ihtiyacımız var?
Konyaspor'un transfer tahtasını açmak için gerekli olan rakamı da merak konusu oldu. Yeşil-beyazlıların toplam 5 dosyasını kapatmak için 700 bin Euro civarında bir rakama ihtiyacı var.
(Selman Kaya)