DOLAR
43,56
EURO
52,08
STERLİN
60,21
GRAM
8.035,40
ÇEYREK
13.187,06
YARIM ALTIN
26.240,88
CUMHURİYET ALTINI
52.317,27

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı’dan Konya ESOB’a ziyaret

 MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı’dan Konya ESOB’a ziyaret
​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Kalaycı, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Muharrem Karabacak’ı ziyaret ederek esnaf ve sanatkarların gündemini değerlendirdi.

Ziyarette, Konya'daki esnaf ve sanatkarların mevcut durumu, sektörel beklentiler ve ekonomik gelişmeler ele alındı.

Ayrıca, ticari sürdürülebilirlik, esnafın ekonomik gücü ve teşvik ile destek mekanizmalarının etkin kullanımı gibi konular masaya yatırıldı. Görüşmeler sırasında karşılıklı istişarelerde bulunularak, esnaf ve sanatkarın ihtiyaç duyduğu alanlardaki çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, esnaf ve sanatkarın ekonomik güçlenmesi ve sektörün sürdürülebilir gelişimi için çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

(Cumali Özer)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER