DOLAR
38,78
EURO
43,44
STERLİN
51,74
GRAM
4.028,16
ÇEYREK
6.617,68
YARIM ALTIN
13.226,35
CUMHURİYET ALTINI
26.329,74

Konya’da geri sayım başladı! Ağız ve Diş Hastanesi açılıyor

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da geri sayım başladı! Ağız ve Diş Hastanesi açılıyor

Konya'nın Meram ilçesi Pirebi Mahallesi'nde inşa edilen Beyhekim Ağız ve Diş Hastanesi, 20 Mayıs Salı günü kapılarını açıyor. Modern donanımı ve hasta dostu yapısıyla dikkat çeken hastane, Konya'da ağız ve diş sağlığı alanındaki hizmet kapasitesini artıracak.

Günde 70 Hastaya Hizmet

Hastane, 50 yetişkin ve 20 çocuk olmak üzere toplam 70 ünitle günlük 2 bin hastaya hizmet verecek.  Hastanede özellikle çocuklara yönelik oyun alanları da oluşturuldu.

Ameliyatlar da Yapılabilecek

10 yatak kapasiteli hastanede cerrahi işlemler de gerçekleştirilebilecek. Gelişmiş röntgen ve tomografi cihazlarıyla donatılan hastane, teşhis ve tedavi süreçlerinde teknolojiden maksimum düzeyde yararlanacak.

Yetkililer Hastaneyi Gezdi

Açılış öncesinde Konya Valisi İbrahim Akın, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, hastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Heyete Hastane Başhekimi Dr. Yunus Açıkgöz eşlik etti ve detaylı bilgi verdi.

"Hizmet Kalitemiz Artacak”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Konya Valisi İbrahim Akın, "Hem fiziki hem de teknik donanımıyla kaliteli bir sağlık hizmeti sunacak bir hastane oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Vali Akın ayrıca Konya genelinde 350 diş hekimiyle hizmet verildiğini belirterek, "Aylık ortalama 100 bin vatandaşımıza hizmet sunuyoruz. Her ay yaklaşık 20 bin diş çekimi, 10 bin kanal tedavisi işlemi gerçekleştiriliyor. Bu hastanenin devreye girmesiyle birlikte hizmet kalitemiz daha da yükselecektir,” ifadelerini kullandı.

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER