DOLAR
42,27
EURO
48,83
STERLİN
55,74
GRAM
5.646,35
ÇEYREK
9.281,72
YARIM ALTIN
18.469,96
CUMHURİYET ALTINI
36.879,44

Konya’da Mustafa öğretmene veda! Son yolculuğuna uğurlandı

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da Mustafa öğretmene veda! Son yolculuğuna uğurlandı

Konya Mehmet-Hanefi Yapıcı Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Mustafa Kemal Erkök hayatını kaybetti. Sevilen eğitimcinin vefatı, öğrencilerini, meslektaşlarını ve tüm eğitim camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

UZUN YILLARDIR GÖREV YAPIYORDU

Okulunda uzun yıllardır görev yapan Mustafa Kemal Erkök'ün ani vefatı, eğitim çevresinde büyük yankı uyandırdı. Öğrencileri tarafından sevgi ve saygıyla anılan Erkök'ün vefat haberi sosyal medyada da büyük üzüntüyle paylaşıldı.

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Merhum öğretmen Mustafa Kemal Erkök, 8 Kasım 2025 Cumartesi günü (bugün) Hacı Veyis Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

TAZİYE MESAJLARI YAĞDI

Mustafa Kemal Erkök'ün vefatının ardından meslektaşları, öğrencileri ve dostları taziye mesajları paylaştı. Eğitim camiası, "Değerli bir öğretmenimizi kaybettik” ifadeleriyle üzüntülerini dile getirdi.

(Meltem Gürbüz)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER