DOLAR
45,460 TL
EURO
53,168 TL
STERLİN
61,548 TL
GRAM
6.829 TL
ÇEYREK
11.223 TL
YARIM
22.240 TL
CUMHURİYET
44.207 TL

Konya’da tam 2 ay sürecek! Şehrin kalbinde ilk kez kullanılacak

Meltem Aslan
İnternet Editörü
 Konya’da tam 2 ay sürecek! Şehrin kalbinde ilk kez kullanılacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana Yolu – Ankara Yolu kesişiminde bulunan Mobilyacılar Köprülü Kavşağı'ndaki trafik sorununu çözmek için çalışmaların başladığını duyurdu.

Türkiye'de İlk Kez Özel Kalıp Yöntemi

Başkan Altay, şehir içi yollarda Türkiye'de ilk kez uygulanacak özel kalıp yöntemiyle çalışmaların hızla tamamlanacağını belirtti. Proje kapsamında yan yollar ve katılım ceplerinin ekleneceğini, bisiklet yolu için tünel yapılacağını ve trafik akışının kesintisiz sağlanacağını ifade etti.

2 Ayda Tamamlanması Planlanıyor

Yaklaşık 2 ay sürecek çalışmalar boyunca vatandaşlardan sabır ve anlayış beklediklerini söyleyen Altay, projenin tamamlanmasının ardından bölgede ciddi bir trafik rahatlaması sağlanacağını vurguladı.

(Meltem Gürbüz)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER