Konya'nın Ereğli ve Halkapınar ilçelerinde, MEDAŞ tarafından yapılacak planlı elektrik kesintisi nedeniyle su kesintisi yaşanacak. AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, vatandaşların gerekli tedbirleri önceden alması gerektiği bildirildi.
SU KESİNTİSİ HANGİ MAHALLELERİ ETKİLEYECEK?
Ereğli İlçesi:
Belceağaç, Belkaya Merkez ve Yaylaları, Kuzukuyu Mahallesi, Karaburun Mahallesi, Melicek Mahallesi, İvriz Öğretmen Okulu Parseller, Hacımemiş Çakıltepe, Yıldızlı Mahallesi, Beyören Çatmataş, Beyören Devağil, Belkaya Eğrikuyu, Belkaya Peynirlik Yaylası
Halkapınar İlçesi:
Küsere Mahallesi, Seydifakılı Mahallesi, Yeşilyurt Mahallesi, Dedeli Mahallesi, Körlü Mahallesi

SU KESİNTİSİ NE ZAMAN OLACAK?
Planlı su kesintisi 9 Kasım Pazar günü 08.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bu süre zarfında su hizmeti etkilenmiş olacak.
VATANDAŞLARA ÖNEMLİ UYARI
AKOM, vatandaşlardan gerekli su ve diğer ihtiyaçlarını önceden karşılamalarını ve tedbirli olmalarını rica etti. Özellikle evlerde ve iş yerlerinde kesinti süresince sıkıntı yaşanmaması için hazırlıklı olunması öneriliyor.
(Meltem Gürbüz)