Konya'nın Bozkır ilçesi Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek'i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, Bozkır'a kazandırılması planlanan yeni İlçe Emniyet Binası projesi ele alındı.
PROJE MASAYA YATIRILDI
Ziyaret kapsamında projenin mevcut durumu değerlendirilirken, süreçle ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Karabulut, ilçenin huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik her çalışmayı yakından takip ettiklerini ifade etti.
GÜVENLİK VURGUSU YAPILDI
Ziyaret sonrası açıklama yapan Karabulut, "İlçemize kazandırmayı hedeflediğimiz İlçe Emniyet Binası projesiyle ilgili istişarelerde bulunduk, gelinen aşama hakkında bilgi aldık. Bozkır'ımızın huzuru ve güvenliği için atılan her adımın takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
TEŞEKKÜR VE KARARLILIK MESAJI
Karabulut ayrıca, nazik ev sahipliği ve Bozkır'a gösterdiği ilgiden dolayı İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek'e teşekkür ederek, daha güvenli bir Bozkır için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”